top of page

O MENI in salonu

 

Sem Alenka Stavanja, diplomirana ekonomistka po izobrazbi, 10 let sem opravljala delo v svojem poklicu in bila pri tem nenehno v stiku s kozmetiko. Ta stroka me je posebej pritegnila, saj sem si že od malih nog želela delati s kozmetiko. Vse skupaj se je začelo tako, da sem v takratni službi prišla v stik s kozmetiko, se začela, preko takratnih dobaviteljev, bolj resno spoznavati z ličenjem. Tako sem pri enem od dobaviteljev na Nizozemskem opravila dva tečaja profesionalnega ličenja. Sledilo je izobraževanje za nacionalno poklicno kvalifikacijo, kjer se, opravila še poklic Vizažist. Kasneje sem se prekvalificirala za kozmetičnega tehnika. Želela sem se poglobiti v znanje o negi obraza, saj je zdrava in lepa koža predpogoj za dober make up. Ko sem bila prepričana, da imam dovolj znanja in izkušenj sem v Novi Gorici odprla tudi svoj salon, kjer strankam, poleg ličenja nudim tudi ostale kozmetične storitve: depilacija, pedikura, manikura,... Na ta način stranka dobi vse na enem mestu in ji ni potrebno izgubljati časa z iskanjem teh storitev. Pri svojem delu uporabljam koži in nohtom prijazno kozmetiko, saj je moje vodilo, da ko odstranimo "material, se pod njim razkrijeta zdrava koža in nohti".

V februarju 2023, se mi je v salonu pridružila Anja, specialistka za vihanje trepalnic in oblikovanje obrvi (tudi laminacija obrvi), izvaja pa tudi vse ostali storitve, ki jih nudimo v salonu.

 

Največja nagrada za moje delo pa mi je zadovoljna stranka.

 

"Ko veš kaj si želiš, začneš srečevati ljudi, ki ti pomagajo na tej tvoji poti. Iskrena hvala vsem, ki mi pomagate živeti moje sanje"

 

 

 

Dermaceutic logo + baseline black 1020.jpg
419521373_921516575988209_973337778058506645_n.jpg
alessandro spa
the gel bottle
make up forever

Pri naju se vsaka stranka počuti posebno, ker se ji res posvetiva (vedno samo po ena stranka v salonu) in ker želiva, da odide iz salona zadovoljna in se spet vrne. Pa naj bo to hitra in čim manj boleče narejena depilacija, nega obraza z masažo, pri vsaki manikuri in pedikuri narejen piling, permanentni laki in geli, ki utrdijo naravne nohte itd. Dobrodošli v Studiu lepote Glamour Novi Gorici, Alenka & Anja

STAVANJA ALENKA
Certifikat Alenka
bottom of page