top of page

O MENI

 

Sem Alenka Stavanja, diplomirana ekonomistka po izobrazbi, 10 let sem opravljala delo v svojem poklicu in bila pri tem nenehno v stiku s kozmetiko. Ta stroka me je posebej pritegnila, saj sem si že od malih nog želela delati s kozmetiko. Vse skupaj se je začelo tako, da sem v takratni službi prišla v stik s kozmetiko, se začela, preko takratnih dobaviteljev, bolj resno spoznavati z ličenjem. Tako sem pri enem od dobaviteljev na Nizozemskem opravila dva tečaja profesionalnega ličenja. Sledilo je izobraževanje za nacionalno poklicno kvalifikacijo, kjer se, opravila še poklic Vizažist. Kasneje sem se prekvalificirala za kozmetičnega tehnika. Želela sem se poglobiti v znanje o negi obraza, saj je zdrava in lepa koža predpogoj za dober make up. Ko sem bila prepričana, da imam dovolj znanja in izkušenj sem v Novi Gorici odprla tudi svoj salon, kjer strankam, poleg ličenja nudim tudi ostale kozmetične storitve: depilacija, pedikura, manikura,... Na ta način stranka dobi vse na enem mestu in ji ni potrebno izgubljati časa z iskanjem teh storitev. Pri svojem delu uporabljam koži in nohtom prijazno kozmetiko, saj je moje vodilo, da ko odstranimo "material, se pod njim razkrijeta zdrava koža in nohti.

V februarju 2023, se mi je v salonu pridružila Anja, specialistka za vihanje trepalnic in oblikovanje obrvi (tudi laminacija obrvi), izvaja pa tudi vse ostali storitve, ki jih nudimo v salonu.

 

Največja nagrada za moje delo pa mi je zadovoljna stranka.

 

"Ko veš kaj si želiš, začneš srečevati ljudi, ki ti pomagajo na tej tvoji poti. Iskrena hvala vsem, ki mi pomagate živeti moje sanje"

 

 

 

Alenka Stavanja Studio lepote Glamour
darphin
noreva
Dermaceutic logo + baseline black 1020.jpg
alessandro spa
the gel bottle
make up forever