DOMOV > NEVESTA

NEVESTA

 

Brezhiben in obstojen poročni make up  je zelo pomemben dodatek, ki bo za vedno ovekovečen na vaših slikah. Ličenje izvajam v Studiu lepote Glamour ali na lokaciji po vaši izbiri (doma, frizerski salon, hotel,...). Za več informacij pošljite povpraševanje na alenka.stavanja@gmail.com ali me pokličite na 031 817 673. Da bo vaš dan resnično popoln in brez skrbi, se lahko dogovorimo tudi za izvedbo ostalih  kozmetičnih storitev (nega obraza, oblikovanje obrvi, pedikura, manikura).

 

 

"Zivjo! Hvala se enkrat za porocno licenje. Vsi so ga pohvalili in tudi na slikah so vsi rekli, da je izgledalo tako naravno. Zdrzal je tudi do konca, res odlicno. Hvala ti 😁" Andreja

"Fabolous makeup: Hi Alenka, I wanted to say that Paul loved the make up! He was so impressed, it made me want to buy the right products to recreate it- at least a bit., Meredith"

"Živjo, rada bi se še enkrat zahvalila za sobotni poročni make-up.. vse je super fajn zdržalo, sem bila res zelo zadovoljna :) kar tako naprej, pa se vidimo še ob kakšni drugi priložnosti, Katarina"

 

"Hvala Studio lepote Glamour za superprofesionalnost, prijaznost in make up z občutkom.. pa da poudarim: make up kateri je kljuboval res dolgemu dnevu <3 zelo vsec!" Robert Pavšič, fotograf

 

"Gospa Alenka, še enkrat hvala za včeraj. Punce so bile čudovite in so se zabavale. Iz srca hvala tudi, da sem jaz izgledala tako lepo. Super ste😘 lepo nedeljo, Mojca"

 

"Make up je bil čudovit, obstojen in vsi so ga hvalili:)), res in jaz sem se v njem odlično počutila :) Ti si pravi naslov za vse big evente, ki jih bom še dala skozi:)), super si res, predvsem pa se ti vidi, da v tem uživaš, kar je najbolj pomembno :) " Megi R.

 

© 2020 by Studio lepote Glamour

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon