Primer - osnova na kateri se vse gradi

 

Svet ličil je preplavljen z različnimi vrstami izdelkov, formul, tekstur in barv in vsak obljublja, da bo naredil nekaj večjega in boljšega kot prejšnji. Ampak ne glede na to kakšna ličila izberete, je najpomembnejša dobra osnova - lepa koža in eden temeljnih izdelkov, ki vam bo to omogočil je PRIMER (to je razlog zakaj se strokovnjaki pogosto sklicujejo nanj, kot na čarobni napoj za popoln make up).

 

PRIMER naredi več, kot si lahko mislite. Seveda, utrdi vaš make up in s tem podaljša njegovo obstojnost, ampak tudi zmanjša nepravilnosti, fine linije in gube. Plus, daje obstojnost podlagam in pudrom. "Brez dobrega PRIMER-ja, make up lahko izgleda neenakomeren, se nabira  in je brez pravega oprijema, pravi Liliana Pennington, vodja izobraževanja in globalni umetnik ličenja pri Youngblood Mineral Cosmetics.

 

 

Liliana Pennington predlaga, da izberete PRIMER, ki vsebuje naravno pridobljen kremenčev prah (silica) in ne silikon. "To daje svilnato gladko osnovo za nanos vaše podlage." PRIMER Anti-Shine Mattifier za matiranje  je pa bolj primeren za mastno / mešano kožo, saj pomaga vpiti odvečno maščobo.

 

Medtem, ko je običajno, da PRIMER nanesemo neposredno na kožo, pred nanosom podlage, nam Liliana Pennington svetuje: "Zmešajte naš Mineral Primer, z nekaj kapljicami tekoče podlage (npr.Liquid Mineral Foundation) in ustvarite neverjetno lahko obarvano kremo za vašo kožo. In, če se popackate z maskaro ali črtalom,  uporabite PRIMER in skupaj z vatirano palčko pobrišite vse napake." 

 

 

 

 

Please reload

Aktualno

Dalmacija 2018 - family trip by van motorhome

05.11.2018

1/7
Please reload

05.11.2017

Please reload

Arhiv