top of page

Depilacija


Spet je tisti čas v letu...


Želiš tudi ti depilacijo, ki "boli najmanj do sedaj", kot mi rade rečejo stranke po prvem obisku v mojem salonu? :)

depilacija

Depilacijo izvajam z voski, ki so primerni za najbolj občutljivo kožo, tako, da je storitev čim bolj prijazna do stranke in sam postopek ne povzroča bolečin. Pri rednih mesečnih depilacijah se zmanjša obseg poraščenosti, pa tudi dlake se stanjšajo in oslabijo.

Nekaj besed še o brazilski depilaciji, ki je vedno bolj priljubljena. Brazilka DA ali NE? Toliko prestrašenih punc, kot jih prihaja k meni, pod vplivom raznih izkušenj, svojih ali od prijateljic, znank, da je to nekaj groznega, da grozno boli, da po depilaciji niso mogle niti hoditi.... od mene odhajajo olajšane, da pa to res ni tako hudo, da ok prvič res malo boli, ampak ni pekoče bolečine po depilaciji in rdečica izgine že po nekaj urah... uporabljam vosek, ki je primeren tudi za najbolj občutljivo kožo, hkrati depiliram manjše površine in to brez traku, samo z voskom, da se kožo čim manj razdraži.... in punce se vračajo, ker ko se enkrat navadiš na brazilsko depilacijo z voskom, pozabiš na britvico, ne obstaja več :)... Opogumite se, ne bo vam žal, Alenka


"Ojla. Ti moram prav povedat. Ne vem kake čudežne roke in preparate Ti imaš. Ponavadi mam še dva dni pike Po celih nogah. Zdej pa NIČ! Hvala!!!"

..."in ti moram povedat, da mi je lahko samo žal, da se nisem prej tega lotila. Občutek je mega dober"

Cenik depilacij >>> Online rezervacija >>>

1,388 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page