top of page

Občutljiva koža - odziv stranke na kozmetiko Darphin


Ireno sem prosila, da mi na kratko opiše kakšne probleme ima s kožo in kako ji je sedaj končno uspelo najti pravo kozmetiko za nego svoje res zelo občutljive kože, saj bi želela, da ta informacija pride tudi do vseh vas, ki imate podobne težave in do sedaj še niste uspele najti prave rešitve. Irena se je res potrudila in ne samo to, mail je poslala še vsem svojim prijateljicam :) Hvala iz srca, res imam najboljše stranke <3

"Živijo pupike,

vam pošiljam eno moje priporočilo za tole kozmetiko... Kot me poznate veste da imam izredne probleme s kožo. Sama se tudi zdravim (uradna medicina) in bom z zdravljenjem sedaj zaključila. KONČNO. Kako bo po zdravljenju bo pokazal čas, upam na dobro, če pa ne bo pa še en zombi več hodu po svetu, nič zato!

No tako, tole kozmetiko jaz uporabljam slabe tri tedne in ja rezultati ni da ni. SEM RES KONTENTA...In tudi povem, da sem pred tem poizkusila vse sorti od A-Ž...

Naj omenim, da ko boste videle cene vas bo vrglo iz stola...jaz sem se pobirala tri dni, zlomljena rebra, modrice itd...šalo na stran!!! :-)

Ampak, v salonu vam dajo vzorčke, katere prej testirate če vam ugajajo, osebje/oseba ga. Alenka je zelo prijazna, svetuje, odgovarja na maile ažurno, na vsako vprašanje odgovori!!! Saj veste kako znam bit tečna posledično radovedna ...:-)

Tudi glede cene se vedno da še kaj narediti, je res Alenka?!

No toliko na kratko...

Pozdravček vsem in srečno 2016

Irena"


17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page