top of page

PLAČEVANJE PREKO SISTEMA PAYPAL

 

Spletna trgovina www.studio-glamour.info omogoča plačilo preko sistema PayPal. PayPal je hčerinsko podjetje podjetja eBay in posrednik med kupcem in prodajalcem. Sedež ima v mestu San Jose v Kaliforniji (ZDA). Je najbolj priljubljen plačilni sistem, ki za identifikacijo uporabnika uporablja elektronski poštni naslov. Uporabljamo ga za prenos srednjih in malih zneskov pospletu. Deluje na osnovi vašega elektronskega naslova, osebnega gesla, in vsakokratne spreminjajoče zaščitne številke. Z več kot 133 milijoni uporabnikov v 106 državah po svetu, spada PayPal med največje in najbolj priljubljene spletne plačilne sisteme med spletnimi trgovci in potrošniki. Priljubljenost Paypal-a se kaže tudi v visoki stopnji prodora na evropske trge z največjimi deleži spletnih nakupov, vključno z Združenim kraljestvom, Nemčijo, Francijo in Italijo, in z doslej odprtimi skoraj 35-imi milijoni računov v Evropi. Glavni cilj podjetja Paypal je narediti prenos plačevanja čim bolj enostaven. Vključitev v sistem in vzpostavitev delovanja je brezplačen in preprost. Izbiramo lahko tudi v kateri valuti bomo plačevali ali sprejemali nakazila. Člani morajo imeti odprt račun v eni izmed 106 držav s PayPal-ovega spiska ter aktivnim elektronskim poštnim naslovom. Vse informacije udeležencev so zaščitene. Finančni podatki pošiljatelja, številka kreditne kartice oz. številka računa so prejemniku skrite. To pa preprečuje zlorabo podatkov. 

 

Hitrost: PayPal takoj pošlje plačilo po spletu z vašim bančnim računom, kreditno kartico in drugih virov.

Enostavnost: Samo z enim klikom omogoča, da je vaše plačilo varno .

Varnost: Vaši finančni podatki niso nikdar izmenjani, tako da prodajalci s katerimi poslujete ne vidijo vaše številke kreditne kartice ali bančnega računa. Plus, njihova specializirana ekipa za preprečevanje prevar in kraje se trudi te preprečiti preden povzročijo škodo.

Globalnost: PayPal je zaupljiv po celem svetu, odprtih je več kot 100 milijonov računov po svetu in njihovo število še raste. Paypal uporablja tudi več sto tisoč podjetji po celem svetu. Izbereš med možnimi načini plačevanja Denar gre na različne destinacije PayPal pošlje denar – ampak nikoli ne izda vaših finančnih podatkov.

Brezplačnost: Plačevanje in nakazovanje denarja vsakomur, ki ima elektronski poštni naslov v 103 državah, je brezplačno.

 

 

PODATKI O PODJETJU

STAL, Alenka Stavanja s.p.

Ulica XXX. divizije 21, 5000 Nova Gorica

 

ID za DDV: 57397139

Matična številka: 6223141000

Datum vpisa v Poslovni register Slovenije: 19.9.2012

 

 

 

 

bottom of page