exfoliac-logo-1-150x150.jpg

STROKOVNA REŠITEV ZA PROBLEMATIČNO KOŽO

 

Prva TROJNO delujoča linija proti aknam

 

Najbolj pogost vzrok za problematično kožo je hormonsko neravnovesje, ki se pojavi že v puberteti. Obstajajo tri faze, ki jih lahko prepoznate:

1. povečano izločanje sebuma (mastna koža)

2. nepravilnosti na koži, pore so zamašene

3. blokirane bakterije povzročajo vnetje

 

Sedaj lahko tudi vi uporabljate linijo zelo učinkovitih izdelkov. Exfoliac je formuliran z različnimi naravnimi sestavinami: sadne kisline (AHA), vitamin B (niacinamid) ali ceramid, katerih učinkovitost je dokazana v različnih študijah. Dokazana je tudi visoka toleranca.

 

Ob uporabi izdelkov Exfoliac bo vaša koža že po nekaj tednih videti bolj čista in nežna. Mozoljavost se zelo zmanjša po 6-ih tednih uporabe (študija je bila nadzorovana s strani dermatologov).

 

Aktivne sestavine:

- AHA ali alfa hidroksi kisline so molekule, ki so pristone v različnih sadežih (npr.jabolku, pomarančah, grozdju, jagodah) in imajo nalogo da vlažijo in izvajajo eksfoliacijo kože. Delujejo kot nežen piling, odstranijo odmrle celice, nečistoče, komedone in omogočajo koži, da "diha" ter krepijo zaščitne funkcije kože pred onesnaževanjem, UV žarki, mrazu...

- BHA ali beta hidriksi kisline izvajajo eksfoliacijo na površini kože in na ta način preprečujejo, da bi se pore zamašile. Spodbujajo sintezo kolagena ter delujejo antiinflamatorno in antibakterijsko.