top of page

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50,00 eur.

VEČ KOT NEGA, UMETNOST

 

"Ženska koža je ogledalo, ki odseva njeno življenje" – Pierre Darphin

 

Leta 1958 je Pierre Darphin odprl elitni lepotni inštitut v Parizu. S svojo edinstveno luksuzno formulacijo, ki temelji na aromatičnih rastlinah in individualno načrtovani negi ter s svojim lastnim prepričanjem, da je zadovoljstvo stranke najpomembnejše, je naredil pravo revolucijo v profesionalni negi kože. Še danes je njegovo razmišljanje jedro poslanstva podjetja Darphin. Pri ustvarjanju visokoaktivnih negovalnih formul laboratoriji Darphin združuje najsodobnejšo kozmetično tehnologijo z izbranimi aromatičnimi rastlinami in najboljšimi aromatičnimi esenacmi. Darphin zagotavlja edinstveno nego prav z izjemno učinkovitimi in individualno prilagojenimi formulami, ki združujejo najboljše rastline iz narave z znanostjo, da bi dosegli izjemno počutje in odlične rezultate. Izdelki niso testirani na živalih.

Zgodba, ki temelji na aromaterapiji, sproščenem ugodju in indvidualnih formulah.

 

AROMATERAPIJA

Darphinov lepotni protokol je edinstvena aromatična nega s formulami, ki vsebuje mešanico aromatičnih esenc v najčistejši obliki. Ti aromatični izvlečki in eterična olja pomagajo poživiti čutila, preoblikovati telo in obuditi občutek ugodja.

 

NEGA KOŽE

Da bi se prepričali, da gre za resnično individualno prilagojeno osebno nego kože, Darphinovi izdelki delujejo na tip in stanje kože hkrati, ob upoštevanju dejavnikov, kot so starost, vreme, prehrana, stres in način življenja. Tri dopolnilne dnevne formule -serum, aromatično olje in krema - so združene v negi, ki se prilagaja vsem potrebam vaše kože.

 

MOČ ZADOVOLJSTVA

Tisto, v kar Darphin verjame, je nerazdružljivost občutka "počutiti se lepo" in dejstva "videti lepo". Zato je vsak proizvod oblikovan tako, da s svojo teksturo in prijetno aromo spodbudi vaše občutke zadovoljstva in ugodja.

Vaša koža je zahtevna, Darphinova nega pa preprosta ...

 

Vzemite si trenutek in razmislite o posamičnih potrebah vaše kože in si določite vaš osebni Darphin program:

 

1. Kaj vas pri vaši koži najbolj skrbi?

 

IZBOLJŠAJTE STANJE KOŽE S SERUMOM

Ugotovite, kaj vas najbolj moti, nato si izberite SERUM, primeren za vas. Visokoučinkoviti Darphinovi serumi so namenjeni reševanju specifičnih problemov in zadovoljevanju potreb vaše kože ter pomagajo izboljšati videz vaše kože.

 

2. Kakšna je vaša koža?

 

OBNOVITE Z AROMATIČNIMI OLJI

Določite svoj tip kože in izberite ustrezno AROMATIČNO OLJE. Darphinova aromatična nega, sestavljena iz edinstvenih visokokoncentriranih aromatičnih olj, vam pomaga uravnati stanje vaše kože, vam daje občutek ugodja ter tako vpliva na vašo notranjo in zunanjo lepoto.

 

3. Kako želite, da bi bila videti vaša koža?

 

ZAŠČITITE KOŽO S KREMO / FLUIDOM / BALZAMOM

Izberite si svojo idelano KREMO / FLUID / BALZAM. Darphinove kreme so intenzivno vlažilne in dajejo ustrezno zaščito, izboljšujejo videz in odgovarjajo tako sedanjim kot tudi prihodnjim potrebam vaše kože.

 

 

Izjavljamo, da so vsi izdelki Darphin v spletni trgovini www.studio-glamour.info ORIGINALNI izdelki, dobavljeni iz strani pooblaščenega slovenskega distributerja Doing d.o.o.

bottom of page